24 Aralık 2009 Perşembe

A2 Ligi: Erciyesspor 5-1 Kayserispor



A2 LİGİ : ERCİYESSPOR 5- KAYSERİSPOR 1

STAT: Sümer Stadı 2 No.lu Saha

HAKEMLER: Cem Balo ** İlyas Kurban ** Onur Turan ** (Tunceli ) 4. HAKEM: Resul Özdemir ( Kayseri )

 ERCİYESSPOR A-2 : Ali Özkan *** Hakan Doğru *** Vehbi Furkan *** Ümit Kale *** Ahmet Tanrıkulu *** M.Serkan Güçlü *** ( Dk. 81 Şenol Büyükçekiç *) Resul Ekrem *** ( Dk. 86 İbrahim Ethem *) Emre Erol ** Mehmet Yaman **** İsmail Bulut **** Hakan Bahran ** ( Dk. 70 Kaan Çeviker **)


KAYSERİSPOR A-2 : Çağrı Tanrıbilir * Ayhan Gürbüz * Rafet Kayapınar * Murat Demirezen * Mehmet Bezircioğlu * ( Dk. 50 Oğuzhan * ) Hasan Güngör * ( Dk. 67 Adem *) Yaser Hacımustafaoğlu * Fethi Tekin ** Burak Bükel * Armağan Kuş *


GOLLER: Mehmet Yaman dk. 20 ve 78, İsmail Bulut dk. 22 ve 47, Vehbi Furkan dk. 68 ( Kayseri Erciyesspor A-2), Armağan Kuş dk. 18 ( Kayserispor A-2 )

A-2 Ligi Güney Grubunda zirve yarışının uzaklarında kalan temsilcilerimiz Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor’un Sümer Stadı 2 No.lu Saha’daki randevusunda tribünlere koşan futbolseverler tam 6 gol izledi. Hemşerisi ve ezeli rakibi Kayserispor’u 5-1 yenen Kayseri Erciyesspor böylece hem rövanşı hem de 3 puanı almış oldu.



Maçın ilk dakikalarında Kayserispor çok daha derli- topluydu. Sarı- kırmızılılar, 18. dakikada Fethi Tekin’in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Armağan Kuş’un güzel vuruşuyla 1-0 öne geçtiler.


İşte bu gol Kayserispor’un mücadele azmini indirip törpülerken, rakibini hırslandırdı. Kayseri Erciyesspor hemen oyunda üstünlüğü ele alıp tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı.



Maçın 19. dakikasında Erciyessporlu Mehmet Yaman’ın vuruşunu kaleci Çağrı Tanrıbilir güçlükle önledi.



20. dakikada Kayseri Erciyesspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada kale önünden bir türlü uzaklaştırılamayan topa son olarak sert vuran Mehmet Yaman fileleri havalandıırdı : 1-1



Mavi- siyahlılar artık iyice baskılı oynuyorlardı ve bu baskı 22. dakikada ikinci golü getirdi. Bu dakikada İsmail Bulut kendi çabasıyla söktüğü topu Kayserispor filelerine taktı : 2-1



26. dakikada Kayseri Erciyesspor Mehmet Yaman ile bir gol daha buldu ancak hakem Cem Balo bu golü ofsayt gerekçesiyle saymadı. Ki, doğruydu.





33. dakikada Fethi Tekin sağdan dalıp götürdüğü topu kale önündeki Yaser Hacımustafaoğlu’na aktardı. Yaser’den önce topa müdahale eden Ümit Kale topu uzaklaştırıp golü önledi.



İlk yarı karşılıklı ataklarla ve 2-1 Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle noktalandı.



İKİNCİ YARI :



Bu yarıda Kayserispor yine durgundu. Bunu fırsat bilen Kayseri Erciyesspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleye inmeye başladı.



47. dakikada sol taraftan kale önüne ortalanan topa güzel bir kafa koyan İsmail Bulut skoru 3-1’e taşıdı.



61. dakikada Yaser Hacımustafaoğlu çaprazdan sert vurdu ama kaleci Ali Özkan yerinde bir müdahale ile topu kornere attı.



68. dakikada soldan tehlikeli bir atağa kalkan Kayseri Erciyesspor, Vehbi Furkan’ın çaprazdan kaydettiği golle 4-1 üstünlüğü yakaladı.



Kayserispor defansını da ileride kurarak tüm hatlarıyla gol için bastırırken 78. dakikada kalesinde beşinci golü de gördü. Bu dakikada günün başarılı oyuncusu Mehmet Yaman yine sahne aldı ve attığı sert şutla kaleci Çağrı Tanrıbilir’i mağlup etti : 5-1



83. dakikada Fethi Tekin, 86. dakikada da Yaser Hacımustafaoğlu müsait pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 5-1 Kayseri Erciyesspor üstünlüğüyle bitti.



Maç bitiminde her iki takımın teknik kadro ve oyuncularının birbirleriyle kucaklaşıp tebrik etmeleri sonuçtan çok daha güzel bir anlam taşıyordu.Bu centilmenlik gösterisi, tribünlere karşılaşmayı izlemek üzere koşan futbolseverlerce alkışlandı.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder